Kvinneforum

Leder: Klara Pedersen

Mannsforum

Omkring en gang i måneden møtes mennene i kirken på lørdags kveld til høytidelig og uhøytidelig samvær. Hver samling har et tema. Det holdes andakt og det serveres litt å spise. Øystein og Bjarne leder mannsforum.

Barnesabbatskole

Barnesabbatskole for barn i alderen 0-15 år. Barna deles inn i grupper etter alder. Barnesabbatskolen er parallell med bibelstudiet for de voksne og tidspunktet for sabbatsskolen er klokka 10.00 hver eneste sabbat, hele året. Barnesabbatskolen følger Gracelink-materiellet  og gir barna trosopplæring. Leder for barnesabbatsskolen er Klara Pedersen.

Speider

Speiderne samles omtrent en søndag i måneden på speiderplassen på Tråne fra august til mai i tillegg til andre arrangementer. Vi reiser også på
speiderleir i begynnelsen av juli hver sommer. Kontaktperson for
speideren er Finn Andersen (tlf: 91 31 79 68).

Creme Fresh

Creme Fresh er ungdomslaget for de mellom 10-15 år. Dette er et felles ungdomslag mellom kirkene i Kristiansand og Mandal og vi bytter litt på hvor vi samles. Leder er Joana Meyer.

Her holder vi til:

Vis større kart